lördag 4 juli 2009

Amungengös 5,4kg



Hemma igen efter ett trevligt göspass på sjön Amungen. Fisket var bra hela kvällen. Glömde ladda mobilbatteriet innan och kunde därför inte blogga hela kvällen. Vi var tvugna att ta en paus under kvällen när ett kraftigt åskoväder drog in. Efter det fick vi kvällens finaste gösar, 5,4kg och 3,8kg. Det blev 13 gösar totalt och 3 gäddor med en toppfisk på 7,5kg vilket får betecknas som klart godkänt. Vi fiskade med fyra spön större delen av kvällen. blir snart mer göspass då sådana här kvällar ger mersmak! Kanske blir det nån sväng till Barken. Alltid kul att prova nya vatten i jakt på gösen.
Skitfiske/Masse

2 kommentarer:

POB sa...

Grattis, jävligt fin gös. Det vattnas lite i munnen när man ser den. Körde ni bara trolling eller jiggade ni nåt också? Skulle behöva lite tips. Bor i L-hyttan så jag har ju inte så långt till Amungen, men har aldrig varit ute och fiskat på sjön. Av nån anledning nappar det bäst längre bort, eller hur, så jag har åkt till storsjön i Sandviken å fiskat???!!!! POB, Team Vikings

masse sa...

Hej POB. Ja ibland går man över ån efter vatten! Storsjön är en trevlig sjö som är väl värd ett besök emmellanåt. Vi trollade endast och med Nils-master 15cm + 18cm i olika färger och med långa linsläpp (50-60meter). Trollingfart 1,5kn.
Skitfiske/Masse